• phone_menulogo
  • Erkelens
   

  Erkelens, dat is vader Karel, zoon Jan, dochter Anneke en een hecht team van professionele mensen. We houden het bewust klein, ondanks onze groei. Die kleinschaligheid laat ons toe elke opdracht persoonlijk te benaderen en echt te luisteren naar wat u wil.
  Daarom ook komen wij zelden aandraven met dure woorden of marketingcampagnes. Wij zijn er nog altijd van overtuigd dat de beste reclame van mond tot mond gaat. Tevreden klanten zijn voor ons wat telt. U houdt ons draaiende. Dat beseffen wij en dat bewijst u al sinds 1977.
  Natuurlijk hangt onze goede reputatie ook af van de mensen met wie we samenwerken. Zo kiezen we voor twee keukenproducenten die net als wij kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen. Onze onderaannemers zijn vakmannen en bedrijven waarmee we een vertrouwensband hebben opgebouwd. Want alleen zo zijn wij ook uw vertrouwen waard.

  De ‘Erkelens-Kamer
  Wij houden niet van veel vertoon, dus kozen we voor een klein maar verfijnd alternatief voor de klassieke showroom. In onze ‘Erkelens-Kamer’ krijgt u een beter inzicht in de functionaliteit van een interieur. U ontdekt er alle stijlen, materialen, afwerkingen en technische details, en wij nemen er uitgebreid de tijd om naar u te luisteren.
   
  erk2 1

  Onze goede reputatie danken wij niet alleen aan onze aanpak, maar eveneens aan onze jarenlange nauwe samenwerking met keukenfabrikant Ilwa. Wist u trouwens dat Ilwa in Europa de allereerste producent van laminaatkeukens was sinds 1936? Hun expertise zorgt ervoor dat wij u een fabrieksgarantie van maar liefst 15 jaar kunnen bieden.

  erk3

   

  En deze willen we u niet onthouden: enkele foto's uit de oude doos. 

   

   

   

   

  Breng vrijblijvend

  een bezoekje

  aan onze showroom 

   
   
  Omgangstraat 70  I  2880 Mariekerke - Bornem  I  T 052 26 01 40   I  F 052 26 01 49   I  info@erkelens.be

  Omgangstraat 70
  2880 Mariekerke - Bornem
  T 052 26 01 40
  F 052 26 01 49
  info@erkelens.be

  Just a line of text to demonstrate the overlay effect.